Naš odabir Poznati

Majka Chrissy Teigen plače dok drži mrtvog unuka

Fotografije koje su jučer obišle svijet nakon što je model Chrissy Teigen izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće sa svojim suprugom, svjetski popularnim pjevačem Johnom Legenodom napisala je ispod fotografija:

Šokirani smo i proživljavamo bol o kakvoj smo samo slušali, onakvu kakvu nikada ranije nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati našoj bebi tečnost koja mu je bila prijeko potrebna, uprkos vrećicama i vrećicama transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno.”

Jack se jako trudio da postane dio naše male porodice i to će biti, zauvijek.

Za našeg Jacka: Žao mi je što su ti prvi trenutci života bili propraćeni brojnim komplikacijama da jednostavno nismo mogli da ti pružimo potreban dom da bi preživio.

Uvijek ćemo te voljeti.

U potresnom videu koji je danas objavila njena majka Vilailuck, oprostila se od svog preminulog unuka.

Na videu se vidi kako Chrissynoj mami daju Jacka u naručje i ona ubrzo počinje jecati dok je bolnički radnik obavještava: “Možete ga dodirnuti ako želite.”

 

View this post on Instagram

 

My heart aches love you so much baby Jack 👼🏻❤️❤️ #สู่สุขตินะลูก

A post shared by Pepper (@pepperthai2) on

Emocionalna scena vidi se kada Vilailuck polaže ruku na Jacka prije nego što se sagela kako bi ga poljubila.

Na ostalim fotografijama koje je podijelila, Vilailuck drži bebu u naručju.

Chrissy je u nedjelju navečer hospitalizirana u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu s jakim krvarenjem zbog slabe posteljice i od tada je u bolnici. Paru bi ovo bilo treće dijete, imaju kćerku i sina, a prethodne dvije trudnoće su bile rizične.