Moda Naš odabir

Manekenka pronašla fontanu mladosti – Sa 66 ista kao sa 30, tvrdi da je ključ u samo jednoj stvari

Prošlo je skoro četiri decenije od kako je prvi put pozirala u kupaćem kostimu na naslovnoj strani čuvenog Sports Illustrated-a, da bi prošle godine ponovila fotografisanje, ali je ovog puta pozirala sa svoje dvije kćerke, prenosi “Informer“.

Mnogi komentarisali da gotovo i ne postoji razlika u izgledu među njima.

Manekenka tvrdi da je dovoljna zaparavo samo jedna stvar da biste izgledali odlično i u sedmoj deceniji života – ukoliko vam je to cilj naravno. Vrlo je bitno šta unosite u organizam, sigurna je ona.

– Pokušala sam sa nekim prilično čudnim dijetama u početku, jer sam mislila da su one ključ dobre linije. Dešavalo se da pijem samo sok u toku dana ili da jedem danima samo jednu grupu namirnica, a onda sam shvatila da to nema nikakvu poentu i da neću postići dobre rezultate na duže staze – rekla je ona.

Ključ vitke linije i lijepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegeterijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lijep ten i dobru formu.

– Ovaj režim ishrane mi najviše prija, a probala sam sve. Primijetila sam da moja koža ljepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osjećam – istakla je Kristi.

Pored toga bivša manekenka vježba redovno, ali svega dva puta sedmično.

 

View this post on Instagram

 

Sunday Sunset Swim 🌊 @totalgymdirect

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on