Ljubav&Veze Naš odabir

Bili su zajedno deset godina a onda je došao dan vjenčanja: Za ovu ženu to je postao najgori momenat njenog života

Medicinskoj sestri Saši Aristid (29) slomljeno je srce kad je njen partner Kevin (30), sa kojim je bila 10 godina u vezi, odlučio da ne dođe na njihovo vjenčanje, na kojem se okupilo 125 gostiju. Ova žena je, prema njenim riječima, doživjela najveće poniženje u životu. Ona ga je čekala, a on joj je govorio kako stiže svakog časa. Međutim, tog dana se nije ni pojavio.

Nakon tri sata čekanja, Saša je shvatila da je 10 godina protraćila na pogrešnog čovjeka.

“Nisam uopšte slutila da ne planira da se pojavi, da želi da pobjegne. Razgovarali smo veče prije i rekao mi je: “Volim te, jedva čekam da se vjenčamo. Razgovarali smo cijeli dan pred vjenčanja. Kad sam shvatila da ga nema, u tom trenutku nisam ništa osjećala. Ostala sam u šoku, kao u nekom transu”, kaže ona.

Kevin ju je zaprosio još u decembru 2017. i od tada su planirali vjenčanje. Gledajući unazad, kaže kako nije bilo naznaka da bi Kevin mogao da odustane.

Međutin, na sam dan vjenčanja počele su da se događaju čudne stvari. Nazvali su je iz cvjećare i rekli kako im nisu dozvolili da uđe u restoran da postave cvijeće, jer nikakva proslava nije zakazana.

“Tada sam nazvala Kevina i on je rekao da kasni”

“Nisam bila zabrinuta, jer je ceremonija počinjala tek u 17 sati i mislila sam da je u pitanju nesporazum. Ali, u 13:30, jedna od djeveruša rekla joj je da je njen brat nazvao restoran na kojem je trebalo da se održi vjenčanje i rečeno mu je da za danas nije ništa zakazano i da nisu primili nikakvu uplatu.

“U mojoj glavi se u tom trenutku oglasio alarm”, priča Saša, koja se tad pripremala zajedno sa svojih šest djeveruša u hotelskoj sobi. Gosti su počeli da stižu, ali u restoran im je onemogućeno da uđu.

“Ponovo sam nazvala Kevina, a on je govorio kako je sve u redu i kako stiže svakog časa. Do zadnjeg trenutka govorio je da dolazi, da je na putu… a zapravo je lagao. Ovo je planirao, uzeo je novac koji smo skupljali i nestao. Doživjela sam najveće poniženje u životu”, kaže Saša.

“Sedam dana kasnije, imao je dovoljno drskosti da dođe kod mene”. Pravdao se da je htio da je oženi, ali da jednostavn nije stigao. “Nije bilo namjerno, tako se desilo”, rekao joj je on.

“Ne mogu da vjerujem da me je prevario neko kome dam najviše vjerovala. Kako je mogao 10 godina da se pretvara da me voli, samo da bi uzeo novac?”

Za Sašu ipak nije sve ispalo tako loše. Ona je izdala knjigu o svom iskustvu “10 godina nestalo u 10 minuta: Kritični znakovi da ćete ostati sami pred oltarom” i zaradila dosta novca.

Kad su ga novinari pitali za komentar, Kevin je rekao da su njegovi razlozi lične prirode, da je pokušao da se pomiri nakon toga da Sašom, ali da ona to ne želi, prenosi “Espreso“.