Naš odabir Poznati

Megan Markl: Ugasila sam sve naloge na društvenim mrežama

Supruga britanskog princa Hari Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, izjavila je da nema naloge na društvenim mrežama i da nije upoznata s time šta se o njoj piše na internetu, javlja Rojters.

Megan Markl je na samitu “Najmoćnije žene naredne generacije”, koji ogranizuje magazin “Forčun”, rekla da zbog sopstvene dobrobiti već duže vrijemena nije na društvenim mrežama.

Ona je rekla da je njen lični izbor da nema nalog ni na jednoj društvenoj mreži, da ne zna šta se o njoj piše na internetu i da je to bilo od velike pomoći za nju na više načina. Vojvotkinja je rekla da je ona ugasila svoj lični nalog prije nekoliko godina i da je princ Hari sada ugasio njihov zvanični zajednički nalog na Instagramu i Twitteru.

Megan Markl već mjesecima vodi kampanju protiv negativnih efekata društvenih mreža. Ona je sa svojim suprugom princem Harijem napustila Veliku Britaniju ranije u toku ove godine, dijelom zbog neprijateljski nastrojenih medija. Hari i Megan sada žive u južnoj Kaliforniji, nakon što su se odrekli prinadlaženosti članova kraljevske kuće, uključujući i prihode.