Astro Naš odabir

Žene u ova 4 horoskopska znaka će ove jeseni ostati trudne – Zvijezde su predvidjele

Nije samo proljeće vrijeme za nove početke, kad se sve budi i oživljava.

I jesen može donijeti mnogo novina, a za ove znakove to može biti i trudnoća. Taman pogođena da u proljeće, kad se vraćaju rode, i njima stigne prinova…

Rak

Rakovima stvarno nije bilo lako u ovoj 2020-oj godini. U vezi ili braku bilo je puno turbulencija pa su trebali uložiti dosta truda da se stvari stabiliziraju i profunkcioniraju.

Srećom bilo je za to dosta i snage i ljubavi. Sve je krajem ljeta krenulo nabolje pa nije neočekivano ni da se vrhunac, u vidu trudnoće, dogodi najesen, piše “Miss7“.

Djevica

Ove godine Djevice žive pod jakim utjecajem planeta Merkura što je uvijek škakljivo, no njegov utjecaj sada blijedi. Zato će i pripadnice ovog znaka početi razmišljati drukčije. Djevice će napokon sebi u glavi posložiti da žele dijete, a imat će dovoljno snage i da o tome popričaju s partnerom. Želja bi im se mogla ispuniti krajem godine. Ove će jeseni svakako više vremena provoditi udvoje.

Ovan

Ovog je ljeta veza Ovnova postala jača nego ikada tako da su oni, malo je reći, u sedmom nebu. A osjećaji će se tijekom jeseni samo još više intenzivirati. Što znači da će ovaj vatreni znak mnogo vremena provoditi među plahtama. A pozitivan test na trudnoću donijet će još više veselja, najkasnije na početku zime.

Vaga

Ove jeseni mnoge će se Vage konačno osjetiti spremnima za podizanje djeteta. Sve brige oko budućnosti kao da će se otopiti u još uvijek toplim danima rujna, a one će se u potpunosti baciti na planove o proširenju obitelji. Stoga neće dugo morati čekati ni da se pojavi trudnički trbuščić. –