Astro Naš odabir

Ako ste rođeni na ovaj datum, predodređeni ste za velike stvari: Na ovaj svijet ste poslati sa posebnom misijom!

Ako se vašem u datumu rođenja, nalazi neki od ovih brojeva, astrolozi kažu da ste na ovaj svet posalti sa posebnom mislijom. Vi ste drugačiji, posebni i predodređeni za postizanje velikih stvari.

Postoje određeni brojevi datuma rođenja, koji imaju posebnu ulogu. Reč je o specifičnim brojevima – 11, 22, 10, 20 i 30.

11 – učitelj, vizionar, mirotvorac

Jedanaestica teži da uravnoteži žensku i mušku energiju i tako postigne ravnotežu. Za to su potrebni snaga, nežnost i integritet, a ako u datumu rođenja imate ovaj broj, vi posedujete sve to.

Imate izraženu intuiciju, ali se ne oslanjate na nju često. Rođeni ste sa velikim potencijalom da napravite nešto zaista veliko i to naročito na polju psohologije.

Vama ljudi veruju, pažljivo vas slušaju i vaše savete shvataju ozbiljno. Vi imate veliki uticaj na ljude u okolini i to biste trebali da iskoristite. 22 – veliki graditelji

Oni koji imaju broj 22 u svom datumu rođenja, su svesni sebe i svojih mogućnosti. Daju sve od sebe da ostvare ono što zacrtaju, a prepreke lako prevazilaze.

Veština komunikacije je na zavidnom nivou. Vrlo dobro znaju kako da ubede ljude oko sebe u svoje tvrdnje. Najbolje bi bilo da se bavite nekim medijskim poslom, jer ćete na tom polju biti najuspešniji.

Nula u broju

Nula u datumu rođenja označava vreme ubrzanog rasta. Osobe koje imaju nulu u datumu rođenja su snažne, uporne i istrajne. Sve što naume, to će i ostvariti,piše Stil