Naš odabir Poznati

Trudna manekenka se fotografisala potpuno gola

Američka manekenka porijeklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) i njen suprug producent Sebastijan Ber Meklard (39) čekaju svoje prvo zajedničko dijete, a manekenka, koja je u ponedjeljak objavila srećne vijesti, sada pozira potpuno gola, dok na sebi nosi samo čarape.

Naime, Emili je na društvenoj mreži Instagram objavila dvije fotografije na kojima je potpuno naga, dok je grudi pokrila samo rukom, a međunožje sakrila butinom.

Na sebi je imala samo prsten, minđuše i sportske čarape iznad članka. Prikupila je 1,4 miliona lajkova, kao i bezbroj čestitki na prinovi i želje da bude srećna tokom majčinstva.

“20. nedjelja. Polako se upoznajem sa svojim novim tijelom”, napisala je manekenka ispod objave, prenosi “Telegraf.rs“.

Podsjetimo, Emili je srećne vijesti saopštila za magazin “Vog”, a snimila je i video u kom je bilježila promjene tijela tokom trudnoće, a u jednom od kadrova pozirala skroz gola, intimne dijelove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za pomenuti magazin istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju – šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele djevojčicu ili dječaka.

“Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: ‘Čestitamo’ je gotovo uvijek: ‘Znate li šta želite?’. Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavijestiti tada”, napisala je Emili.

Podsjetimo, Emili i Sebastijan u braku su dvije godine, a uskoro će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja.

 

View this post on Instagram

 

20 weeks 🤍 getting to know my new body

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on