LifeStyle

Ispovijest mlade prostitutke: Dnevno imam više od 20 klijenata

Mlada Eli (19) koja se pojavila u šou “Adults Only” britanske televizije “Channel 5” otkrila je da u jednoj noći zaradi i do 1.600 evra te da klijente nekad dogovara s dva minuta razmaka između njih.

Kako je rekla, dogodi se da u danu ima čak 21 klijenta.

Emisija “Adults Only” bavi se temom seksualne industrije te nastoji donijeti priče seksualnih radnica poput Eli iz Notingema.

Ovim poslom počela se baviti 2017. godine, kad je imala tek 16 godina, a kaže da 15-minutne sastanke naplaćuje po 75 evra. Moglo bi se reći da njeni klijenti čekaju u redu, jer par minuta nakon jednog klijenta ima susret s drugim.

Očigledno je da sam najsvježija s prvim klijentom u danu, našminkana sam i frizirana, ali za svakog sljedećeg moram se malo srediti. Otuširam se na brzinu, presvučem… Ponekad imam doslovno između dva i pet minuta da se sredim. Nekad imam i 30, sve zavisi od toga s kim sam se dogovorila“, rekla je.

Osim što se nalazi s klijentima, ima i profil na “OnlyFans” koji joj donosi još 4.500 evra mjesečno jer ima 500 pretplatnika.

Ali nije sve tako idealno. Mora plaćati hotelske sobe jer živi s roditeljima. Kako se ne planira preseliti u svoj stan, mora tražiti hotele u kojima neće doživjeti neugodnosti kad radnici shvate čime se bavi, a to nije uvijek lako, prenosi “Index.hr“.