Astro Naš odabir

Koji znaci horoskopa se najbolje slažu u ljubavi

U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje poznavaoci astrologije kažu da su primjer velike strasti i emocija, primjer veza koje ne mogu da se izbjegnu.

Kad se spoje minus i plus, čuda su moguća. Predstavljam vam 6 ljubavnih parova Zodijaka čije su veze prava eksplozija strasti, ali najčešće brzo propadaju.

BIK I ŠKORPIJA
Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike se*sualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su često neizbježni.

Bika umori tempo Škorpije, dok Škorpiji zasmeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmjeri u zajednička druženja s prijateljima, onda su Bik i Škorpija u ljubavi savršen spoj.

OVAN I VAGA
Već pri prvom susretu javljaju se varnice. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoleti. Problemi u odnosu mogu da nastanu kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna.

Vaga će sa druge strana ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

BLIZANCI I STRIJELAC
Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se onda odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore.

Blizance ipak može da iznervira stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru može da zamjeri povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračarenju. Rješenje je u zajedničkim putovanjima.

RAK I JARAC
Osjećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Strast može da pokvari osjećaj Raka da ga Jarac povremeno ignoriše, dok Jarcu može da bude neprivlačna nesamostalnost druge strane.

Moraju da se stalno podsjećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

LAV I VODOLIJA
Kralj svog svemira Lav, ne može da odoli slobodnoj Vodoliji koja samo priznaje svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodoliju je najprivlačnija Lavova harizma.

Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društevnim konvencijama mogu da dovedu do problema. Spas od problema moraju da potraže u krevetu, daleko od ostalih.

DJEVICA I RIBE

Djevica voli red, Riba odbija rutinu, ovo je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Djevica kao priliku da nauči Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Djevici pokaže kako da se opusti.

Neopuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Djevici, a želja za kontrolom Djevice da bude prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis čini da ljubav Djevice i Ribe bude najčvršća veza Zodijaka, prenosi “Luftika“.