Astro Naš odabir

Ne podnosite svekrvu? Možda je rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka

Svaka majka želi najbolje za svoje dijete, ali neke od njih žele da uvijek budu na prvom mjestu, pa čak i kada se njen sin oženi. Povučene, svađalice, nametljive ili uvijek negativne, svekrve se ne mogu birati. Ako uviđate da problem nije u vama, možda je zaista problem u njoj. Najgore svekrve rađaju se u ova tri horoskopska znaka, zato ukoliko imate problema sa majkom svog supruga, zvijezde znaju odgovor. Evo koje su karakteristike najgore svekrve.

Bik

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako izvući. Gurat će nos u sve. Ne ustručava se da daje savjete o hrani, oblačenju, novcu. Govorit će vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja.

Rak

Ispod nježne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zamjeriti. Ako sami ne pristanete igrati po njenim pravilima, ona će vas natjerati, jer je u pitanju njen sin, a u to se ne smije dirati. Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je taj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno povjerenje. Kad to uspete, s njom nećete imati više problema.

Ribe

Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina da će on od vas uvijek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom dijelili životni prostor, morat ćete postati njena kopija. Sve će morati da bude lijepo i skladno, a njenom sinu ne smije nikada nedostajati ništa. Ako joj se zamjerite, zažalit ćete prije nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrve u znaku Ribe smatra se da su najgore svekrve generalno.