Ljubav&Veze Naš odabir

Žene ispričale koje greške muškarci rade u krevetu i kako bi ih mogli popraviti

Neugodan trenutak tokom seksa nije ništa neobično, što zbog manjka iskustva, alkohola ili zato što jednostavno partneri nisu bili usklađeni. Međutim, nakon godina što su svašta doživjele u krevetu, žene su iskreno ispričale koje greške muškarci rade u seksu, a njima odmah pokvare raspoloženje, kako prenosi The Sun.

Jedna objava na Redditu pokrenula je raspravu o najvećim greškama muškaraca u krevetu te je prikupila više od 3.000 komentara.

Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

‘Kada postanu grubi bez prijašnje komunikacije. Ne smeta mi grubost, ali htjela bih prvo znati što me čeka’, komentirala je jedna žena, dok se druga složila: ‘Također, moje grudi su dio mog tijela. Ne trebaju se grubo stiskati i štipati.’

Mnoge žene složile su se da je jedna od najvećih grešaka guranje njihove glave prema svom penisu. One kažu kažu da nije problem u samom oralnom zadovoljavanju, već da one žele odrediti kada će ga htjeti pružiti svom partneru.

‘Kada im kažete da su super i oni odmah promjene što rade ili ubrzaju’, glasio je jedan komentar, dok se drugi složio: ‘Stalna promjena položaja. Ne želim se osjećati kao meso na roštilju. Jedna do dvije poze u seksu su savršene za mene. I ne, ne dosade mi.’

Jedna djevojka rekla je kako mrzi kada muškarci kopiraju ono što su vidjeli u porno filmovima, umjesto da prate signale koje im ona šalje.

‘Orgazam nije jedini cilj. Želim se zabaviti i uživati. Vjerovatno ga neću postići prvih nekoliko puta s novim partnerom, ali neću biti razočarana ako je seks bio dobar’, objasnila je jedna žena.