Naš odabir Poznati

Njena kolekcija kaputa izaziva zavist: Melania Trump zablistala u efektnom modelu s paprenom cijenom

Na funkciji prve dame Amerike Melaniju će uskoro zamijeniti 69-godišnja Jill Biden, a atraktivna Slovenka ni u posljednjim danima svoje vladavine u Bijeloj kući ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o kreiranju besprijekornih modnih izdanja.

Kao i nebrojeno puta do sada, za svečani doček božićnog drvca koje će ukrašavati Bijelu kuću angažirala je svog dugogodišnjeg stilista i modnog dizajnera Hervea Pierrea.

Nakon što ju je prošle godine za isto događanje odjenuo u efektan i skupocjen kaput s potpisom italijanskog dvojca Dolce & Gabbana, ove godine Pierre se uz Melaniju odlučio za podjednako upečatljiv kaput s potpisom modnog brenda Balenciaga.

Predimenzioniranog kroja i s prepoznatljivim uzorkom pepita, koji je krasio i ovratnik u formi šala, kaput je predstavljen u proljetnoj kolekciji brenda iz 2018. godine, koji se na nekim stranicama nudi za oko 4.000 dolara.

Tričetvrt rukave kaputa, koji je nosila u službi haljine, Melania je naglasila crnim modelom visokih kožnih rukavica dok je od omiljenih salonki ovoga puta odustala u prilog visokih čizama do koljena, za koje je zaslužan poznati dizajner obuće Christian Louboutin.