LifeStyle Naš odabir

Nova BBC-eva serija šokirala gledaoce količinom seksa: “Ne mogu ovo gledati”

BBC IMA novu seriju Industry, a gledaoce je iznenadila prikazana količina seksi scena. Tako komentiraju da likovi, ambiciozni pojedinci željni karijere u finansijama, manje vremena provode u odijelima, a više potpuno goli.

Serija prepuna scena seksa

Likovi iz serije nastale u koprodukciji s HBO-om šalju gole fotografije kolegama, seksaju se u kuhinjama, završavaju u striptiz-klubovima – i to sve u samo jednoj epizodi.

Tokom sat vremena, koliko traje jedna epizoda, gledatelji su vidjeli nekoliko scena seksa pa serija već nosi naziv najseksi serije na TV-u. Drugi su je prozvali pornografijom i smatraju da je seksa u njoj jednostavno previše.

Likovi iz serije nastale u koprodukciji s HBO-om šalju gole fotografije kolegama

“Gledam seriju Industry i pitam se rade li ovi ljudi. Vidimo ih samo kako pričaju, seksaju se, drogiraju se i opet se seksaju. Koja je poenta ovog?” napisao je jedan gledatelj.

Drugi je dodao da je seks prevladao nad bilo kakvom radnjom serije.

“Mogla je to biti dobra serija koju bih pratio, no ovo ne mogu gledati”, dodao je.

“Gledam seriju Industry i pitam se rade li ovi ljudi”

Sinoćnja epizoda počela je tako da je Yasmin snimila selfieje u toplesu koji je poslala kolegi Robertu, koji je pak masturbirao na njih pod tušem. Potom je ona masturbirala na vruću snimku Roberta. Potom se otkriva da je šef Kenny ne voli jer misli da je imala privilegirani život, a zatim je tjera da prihvati ples u krilu tokom večere s klijentima.

Yasmin zatim nalazi svog dečka Seba onesviještenog i golog na krevetu, gdje je ostao nakon cyber-seksa s nepoznatom djevojkom. Drugi ženski lik Harper odlazi kod bivšeg dečka te se seksaju u kuhinji, no veza nema šanse nakon što ona otkrije da je ukrao jaknu njenog klijenta.