LifeStyle Naš odabir

Žene preziru ovaj poklon! Ako ste ga već kupili, odmah ga zamijenite!

Žene su otkrile poklon koji ne žele da prime za Novu godinu, pa još uvijek ima vremena da ga zamijenite ako ste ga već kupili.

Iako žene vole nakit, postoji određeni oblik koji bi muškarci trebalo da izbjegavaju, a to je, vjerovali ili ne – srce. Tipičan simbol ljubavi i naklonosti, čini se da postaje manje privlačan i više je prikladan za tinejdžere.

Kao upozorenje momcima i muževima, jedna žena napisala je post savjetujući ih da se klone ovog oblika.

– Vaša djevojka ne želi nakit u obliku srca, tvrdim. Ako ovo vidite i mislite da želi nešto u obliku srca, voljna sam da vam pomognem da pronađete nešto manje ružno. Ovo je moj doprinos u službi žena – napisala je ona na Twitteru.

Stotine žena su taj oblik opisale kao “sladunjav” i “djetinjast”, opisala je ona nakon što je njena objava skupila više od 439.000 lajkova.

Ljudi su se složili da ogrlica, prsten ili minđuša u obliku srca više odgovaraju tinejdžerskoj romansi nego vezi za odrasle.

Sve u obliku srca je za djecu, saglasili su se mnogi.

Prstenovi u obliku srca me podsjećaju na nakit koji je uz princezinu haljinu stigao kada sam imala pet godina – navela je jedna žena komentarišući tvit.

– U pravu si. Nakit u obliku srca namijenjen je djeci od 12 godina – nadovezao se drugi.

– Sve u obliku srca je za djecu – bio je još jedan od mnogih komentara.

– Da mi je danas suprug poklonio ogrlicu u obliku srca, iskreno bih bila zbunjena. Jer, ipak više nisam tinejdžerka – objavila je jedna žena.

– Mogu li samo dobiti čokoladu od 10 kilograma u obliku srca. Po mogućnosti punjenu kikiriki puterom ili kokosom – predložila je jedna.

Kao i nakit u obliku srca, žene su takođe potvrdile da ne žele i poklon-pakete za ljepotu koji se sastoje od sićušnih bočica hidratantne kreme, sapuna za tijelo i parfema.

(Telegraf.rs)