Astro Naš odabir

Ovo je najrjeđi horoskopski znak, rođeni u ovom razdoblju su zaista posebni

Najčešći horoskopski znak je Djevica, no znate li koji je najrjeđi? Prema podacima New York Timesa najmanje ljudi je rođeno na Badnjak, Božić ili Novu godinu, a svi oni spadaju pod znak Jarca, stoga je Jarac najrjeđi horoskopski znak.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su sjajni prijatelji. Jarčeve je lako i prepoznati – iako se ponekad mogu ponašati superiorno, to je samo njihov obrambeni mehanizam. Zapravo su pripadnici ovog znaka preslatka bića.

Budući da Jarčevi imaju hladan izraz lica i čeličan pogled, to im pomaže u karijeri pa često vrlo brzo napreduju u svom poslu. Znaju kako samouvjereno prenijeti svoja očekivanja i želje, ali ujedno su prilično praktični i iskreni ljudi.

Budući da je Jarac glavni znak zodijaka, rođeni su da budu vođe, pomagači i pokretači. Njihov element je zemlja, što znači da s obje noge stoje čvrsto na zemlji, što pomaže drugim ljudima da se osjećaju sigurno u njihovoj prisutnosti.

Iako se na početku možda ne čine takvima, Jarci su neki od najvjernijih prijatelja. Jasno kažu ono što žele i očekuju od drugih. Javit će vam ako nisu raspoloženi za druženje (vjerojatno su iscrpljeni od prekomjernog rada), ali inzistirat će da vam pomognu i da budu uz vas kada je to potrebno.

Jarci su također pouzdani partneri. Iako imaju reputaciju da su distancirani (dobri su u seksu za jednu noć), nakon što započnete vezu s Jarcem, oni nikamo neće otići. Njihova priroda odlično se slaže sa zračnim znakovima poput Blizanaca, Vage i Vodenjaka. Sve dok ih možete intelektualno pratiti, oni su vaši, piše portal Index.