Astro Naš odabir

Nisu dobar izbor za vezu: Horoskopski znakovi koji su najviše posesivni

Ako se vjeruje astrologiji, neki horoskopski znakovi više vole da kontrolišu sve oko sebe od drugih, a provjerite da li se vi ili vaš partner nalazite među njima.

Bik

Posesivnost Bikova proizlazi iz njihove potrebe da se osjećaju sigurno pa mogu da postanu izuzetno teritorijalni. Bik od partnera očekuje apsolutnu odanost i vjernost. Vole skupe i luksuzne stvari, ali ne žele da ih dijele ni sa kim.

Škorpija

Škorpija je jako posesivna i sklona kontroli jer nikako ne može da se riješi osjećaja sumnjičavosti i misli da će voljena osoba da ga izda. Iako zna da je to što radi loše, svejedno neće prestati to raditi.

Lav

Lavovi vole lijepe ljude i stvari i žele da im se svi dive. Vole da se hvale, ali za sebe ne misle da su posesivni, ali ako im na to ukažete, naljutiće se.

Rak

Rakovi vole kada im se poklanja pažnja. Znaju da budu veoma naporni u vezi i da zahtjevaju od partnera da svaki trenutak provode sa njim. Vole da imaju kontrolu nad vezom, a to može da rezultira njenim krahom.

Jarac

Jarčevi mnogo vole da se hvale svime što posjeduju i jako su ponosni sami na sebe. Rado će da naglase da su oni nešto učinili i da nešto pripada njima. Ponekad znaju da budu toliko posesivni i da kontrolišu sve što se događa oko njih da će otjerati mnoge ljude od sebe.