Astro Naš odabir

Čarolija zime: Pet znakova će u januaru sresti srodnu dušu

Ako ste u vezi i osjećate da vam nedostaje intimnost ili ste slobodni i tražite pravu ljubav bez manipulacija, laži i igara, provjerite da li se vaš horoskopski znak nalazi na ovoj listi, piše Harper’s Bazaar.

Vodolija

Nećete biti raspoloženi za igre, kratke avanture, flert ili varanje. U posljednjih nekoliko godina naučili ste da poštujete sopstvene želje i potrebe.

Takođe razumijete kako da kontrolišete samo ono što je u vašoj moći i da ne brinete o drugima. Sada ste svjesni svojih potreba i otvoreno ćete zakoračiti ka istinskoj ljubavi, posebno u januaru.

Strijelac

Iskustva koja ćete imati ove zime pripremit će vas za velike promjene na seksualnom i ljubavnom polju.

Obratite pažnju na sve stvari zbog kojih se osećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine upravo suprotno.

Kad dostignete ovu jasnoću, znat ćete u kom pravcu treba da usmjerite svoju ljubavnu strelicu.

Bik

Tokom januara i februara 2021. godine, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate podstaknuće vas da rastete i pokazati vam kako da maksimalno iskoristite svoje kreativne resurse.

Ovo će biti sjajno vrijeme da vidite koliko možete proširiti svoje srce. Što više vremena potrošite na stvari koje vam pomažu da rastete i razvijate se, vaše srce će biti sretnije ove zime.

Lav

Šta zapravo želite? Nije vrijeme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ne učite ništa, ali takođe nije vrijeme da dozvolite da vas ego savlada.

Snažni ste i ponosni, ali sada je vrijeme da se rešite negativnosti i otvorite srce pravim vrijednostima u ljubavi.

Rak

Kako se 2020. godina otvorila punim mjesecom u vašem horoskopskom znaku, obilježila su je neočekivana putovanja duboko u vaše srce i dušu. To će se nastaviti početkom sljedeće godine.

Vaša intuicija će biti vrlo jaka na polju romantike i zato ćete razviti odnose koji će pozitivno utjecati na vaše samopouzdanje.

Jasno navedite svoje potrebe i vaš partner će se potruditi da vam izađe u susret.