Naš odabir Poznati

Emina Jahović napravila skandal: Odbila platiti račun u hotelu

Pjevačica Emina Jahović se našla u centru skandala nakon što je navodno odbila da plati račun za dodatne usluge koje je koristila u jednom hotelu u turskom ljetovalištu Godžek, niti je, kako navode turski mediji, osoblju davala bakšiš.

Naime, kako je jedan zaposleni u luksuznom odmaralištu u kojem je Emina odsjela naveo za turske medije, pjevačica navodno još nije izmirila svoja dugovanja prema hotelu, u kojem godinama ljetuje sa porodicom.

– Emina, kao i svake godine odmara sa svojom porodicom iz Srbije u jednom popularnom ljetovalištu u Godžeku. Ovoga puta, Emina je na odmor stigla krajem leta, tu su boravili nekoliko dana, uživali su u moru i suncu i svemu što ljetnji odmor, ali i hotel pruža. Međutim, ove godine situacija nije bila kao i svih prethodnih jer je Emina na kraju odmora sve zaposlene u hotelu stavila u komplikovanu situaciju – naveo je za turske medije izvor iz hotela, prenosi “Alo!” u kojem je muzička zvijezda odsjela sa porodicom.

– Jeli su, pili, a ništa nisu platili. Nisu čak ni bakšiš ostavljali radnicima hotela. Osoblje hotela jurilo je Eminu kako bi naplatilo račun i imali smo mnogo problema s tim – rekao je jedan od zaposlenih u hotelu.

Emina Jahović se ovim povodom nije oglašavala za turske medije, koji su naveli i da se pjevačica navodno obratila prekršajnom sudu u Turskoj sa zahtjevom da se ta vijest zabrani “jer je ponižavajuća i šteti njenom ugledu”.

Međutim iz PR službe Emine Jahović su rekli da ta priča nema veze sa navodima već da je riječ o pričama koje su bile vezane za pjevačicin razvod sa Mustafom Sandalom i da nema nikakve veze sa cijelom ovom pričom koju turski mediji plasiraju.

– To je čista glupost. To je čista tabloidna priča i svi znaju da je Emina sasvim suprotno od onoga što je napisano, prije svega je velikodušna i sve je izmišljeno – rekli su iz PR službe Emine Jahović za “Kurir“.