Naš odabir Poznati

Ona je bivša djevojka Novaka Đokovića: Za noć zarađivala 30.000 eura

Malo je poznato da je najbolji teniser svijeta Novak Đoković prije sadašnje supruge Jelene bio u ljubavnoj romansi sa Lidijom Popović.

Ljubav nije dugo trajala zbog Novakovih obaveza, pa su im se putevi razišli.

Lidija i Novak su pokušali da vezu održe na daljinu, na relaciji Novi Sad – Beograd, ali im nije baš išlo pa su ipak odlučili da se raziđu.

Nedugo nakon toga Novak je započeo vezu sa sadašnjom suprugom Jelenom sa kojom ima dvoje djece, prenosi “Radiosarajevo“.

Lidija Popović je poznata je DJ, poznatija je po imeni Lady Lee. Atraktivna crnka na Instagramu ima preko 100.000 pratilaca.

Prije dvije godine je imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog, prema pisanju srbijanskih medija, zarađivala je i do 30.000 eura. Zbog pandemije koronavirusa i ona je vjerovatno prinuđena raditi nešto drugo, no atraktivna crnka pratitelje svakodnevno počasti nekom novom objavom.

“Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar”, ranije je govorila Popović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LADY LEE (@ladyleeofficial)