Astro Naš odabir

Horoskopski znaci koje u februaru čeka sreća u ljubavi

Bit će ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. U ovom mjesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica. Bit ćete zadovoljni i opušteni.

VAGA

Vage će u februaru imati mnogo harmoničnih i romantičnih trenutaka s partnerom. Svađe, razmirice i problemi iz prošlosti su iza vas i sada se možete opustiti i uživati u lijepim i spokojnim trenucima s voljenom osobom.

Mnoge Vage će u ovom mjesecu imati više vremena za druženje sa prijateljima i porodicom. Bilo bi dobro da pronađete malo vremena za sebe i da razmislite šta sve možete da učinite za sebe, a niste stigli do sada. Prijao bi vam novi hobi ili nova zanimacija.

Slobodne Vage će sresti zanimljivu osobu s kojom imaju mnogo zajedničkih tema, lako se mogu javiti simpatije između vas.

LAV

Bit će ovo sjajan period za sve Lavove koji su u braku ili u vezi. Osjećate se dobro, što će doprinijeti boljoj atmosferi kod kuće. Nekada postavljate velike ciljeve i za sebe i za partnera, ali u februaru ništa vam neće djelovati nemoguće.

Idealno je vrijeme ako želite raditi zajedničke stvari ili poslove. U ovom mjesecu lakše pristajete na kompromis, kako ne bi došlo do nesuglasica.

Lavovi će imati prilike da više izlaze i više vremena provedu s porodicom i prijateljima, a to će vam baš odgovarati. Bićete zadovoljni i opušteni, piše Atma.hr.

Slobodni Lavovi uživaju u flertu i u udvaranju, ali i dalje niste spremni da uđete u ozbiljnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci će u februaru imati priliku da sa svojim partnerom razgovaraju o budućnosti. Moguće je planiranje vjenčanja ili početak zajedničkog života. Sigurni ste u sebe i svoje odluke i želite udovoljiti partneru.

Moguće je da ćete kupiti i zajedničku nekretninu.

Ovaj period je bitan i za vas i za vašeg partnera, posebno ako želite da proširite porodicu.