Naš odabir Poznati

Udala se Pamela Anderson! Mladenci sve iznenadili, on nije imao ni kuma

Bivša zvijezda Baywatcha Pamela Anderson udala se za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta u kojega se zaljubila tijekom karantene, piše Daily Mail. Intimna ceremonija održala se na Badnjak u njezinom domu na otoku Vancouver u Kanadi. “Upravo sam ondje gdje trebam biti – u naručju čovjeka koji me istinski voli”, rekla je Anderson za DailyMailTV.

Vjenčanje se održalo u dvorištu velikog imanja koje je Pamela kupila od bake i djeda, u gradu Ladysmith, na istočnoj strani otoka Vancouver. Ceremoniju je predvodio lokalni svećenik, a par je izrekao tradicionalne zavjete.

Pamela je nosila bijelu vintage vjenčanicu sa strukturiranim rukavima i bež korzet, a u ruci je držala buket ružičasto-bijelih ruža koji je bio omotan plavim tilom. Ispod vjenčanice je nosila par čvrstih kožnih čizama. “To je Kanađanka u meni”, kazala je. Mladoženja je na sebi imao crne hlače i bijelu košulju.

Anderson i Hayhurst željeli su jednostavno, intimno vjenčanje bez obitelji i prijatelja. On nije imao kuma, a ona je odlučila da neće imati djeveruše.

Pameli je ovo službeno peti brak. Prvo se 1995. udala za Tommyja Leeja, brak je trajao do 1998. godine. Zatim se 2006. udala za Kid Rocka, ali rastala se iste godine. Potom se dva puta udala i rastala za producenta Ricka Solomona, prvi puta 2007., a drugi put 2013. godine. Oba braka potrajala su manje od godine dana.  Početkom 2020. godine Pamela je objavila fotografiju sa filmskim producentom Jonom Petersom i napisala da su se vjenčali. No, osam dana kasnije, Anderson je objavila da su se razišli, a nedugo potom se saznalo da se ipak nisu zakonski vjenčali.