Naš odabir Poznati

Sara Džesika Parker otkrila oko čega će se vrtjeti radnja u nastavku kultne serije: Keri Bredšo mijenja profesiju?!

Nova serija “And Just Like That…”, koja će pratiti Keri, Šarlot i Mirandu u njihovim pedesetim godinama, biće mnogo realnija i bliža stvarnosti, otkrila je Sara Džesika Parker koja se pita da li će junakinja koju glumi umjesto kolumne u novinama sad snimati – podkast?

Kultna serija “Seks i grad” osvojila je gledatelje otvorenim ženskim razgovorima glavnih junakinja, ali i vedrim, živopisnim prikazom Njujorka kao grada koji nikad ne spava.

Izlasci, šoping, branč u omiljenom lokalu… sve to začinjeno poletnom muzikomi odličnim humorom – recept je na kojem su postigli uspjeh tvorci serije koja nas je zabavljala od 1998. do 2004. godine, ali čini se da ništa više neće biti isto.

Vijest o nastavku “Seksa i grada”, i to u obliku serije pod nazivom “Just Like That…” prvo je razveselila fanove, a zatim razočarala mnoge kad su saznali da se glumačkoj ekipi neće pridružiti Kim Katral  u ulozi Samante Džouns, koju su mnogi smatrali najzabavnijim likom serije.

Ali, čini se da Samanta nije jedini “zabavni element” koji će nedostajati – Sara Džesika Parker upravo je otkrila u koje je razdoblje smještena serija, što automatski isključuje epizode nabijene vedrinom i ludim izlascima.

Mnogo realniji prikaz stvarnog života

Naime, u razgovoru za Veniti Fer, Sara je nagovestila da će nove epizode biti “realnije” i otkrila da će prikazivati Njujork u doba pandemije.

Kako će radnja pratiti Keri, Mirandu i Šarlot u njihovim pedesetima, Sara Džesika Parker izjavila je kako od pisaca očekuje da uključe njihovo “životno iskustvo”, ali i političke elemente o kojima je u 2021. važno govoriti. Glumica je dodala i kako je moguće da će Keri u novim epizodama – voditi podkast.

Glumačka ekipa više je nego uzbuđena

“Sintija , Kristin i ja smo jako uzbuđene i jedva čekamo da vidimo šta se dešavalo u životima naših junakinja. Znate, ko su one u današnjem svijetu? Da li su se uklopile? Kakve uloge igraju. U čemu su se razočarale kao žene i kao prijateljice, a gde su našle svoj put?”, otkrila je Sara Džesika Parker.

O seriji “And Just Like That…”

Nova serija s već dobro poznatim likovima zvaće se “And Just Like That…”, prema prepoznatljivoj rečenici koju je Keri Bredšo često izgovarala u “Seksu i gradu”, a pratiće živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Majkl Patrick King, koji je radio i na originalnoj seriji, naći će se u ulozi izvršnog producenta, a još nisu poznati brojni detalji. Tako se ne zna kada će nova serija krenuti sa snimanjem, a kad s prikazivanjem, da li će se već dobro poznatoj ekipi pridružiti i novi glumci i da li će i Zvjerka da nas počasti svojim prisustvom?

Na ta pitanja još uvijek nemamo odgovore.