Naš odabir Poznati

Razuzdana manekenka i sestra jedne od najpoznatijih žena na svijetu golišavim fotkama obračunava se s kritičarima

Lottie Moss (23) nedavno je privlačila pozornost svojim takozvanim poslovnim putem u Meksiko, a sada je odlučila podučiti pratitelje na Instagramu fotografiranju.

“Samo kratki podsjetnik da tijelo izgleda različito iz različitih kuteva. Gledala sam neke komentare nakon što je izašao s nekim slikama mene na brodu gdje sam plesala i neki ljudi misle da su njihova mišljenja o mom tijelu i na koji način izgleda na različitim fotografijama potrebna pa želim vam reći nešto, trolovi. Nije me briga i ne bi ni vas trebalo biti”, istaknula je mlađa sestra od Kate Moss na Instagramu. 

Lottie je ove riječi napisala uz tri slike na kojima pozira u badiću s tangicama iz raznih kuteva, a na jednoj je snimila pozadinu iz blizine. Mankenka je dobila mnoštvo komplimenata pratitelja za atraktivne fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

“Seksi”, “Tako si lijepa”, “Kraljica dobre pozadine”, komentirali su. No neki su i dalje imali negativne riječi za nju. “Tvoja stražnjica uopće ne izgleda tako. Iskrenost nije zeznuta”, napisao je jedan pratitelj. Lottie mu je ubrzo odgovorila.

“Nisam znala da si je vidio uživo”, napisala je. Neki su komentirali da nije novost fotografiranje iz raznih kuteva i da ih više brine što ona usred pandemije glumi da je na poslovnom putu pa tulumari na brodu u Meksiku i riskira tuđe zdravlje svojim povratkom u Veliku Britaniju.