Astro Naš odabir

Horoskop: Sjajan emotivni status se nastavlja

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Sjajan emotivni status se nastavlja. Potpuno ste posvećeni ljubavnoj sreći, našli ste smiraj uz voljenu osobu. Ako ste sami, uskoro to nećete više biti.

Posao: Bljesnut ćete i na poslovnom planu, iako se oko vas ništa bitno ne događa. Povući ćete prave poteze u pravo vrijeme, naći se u milosti kolega i pretpostavljenih.

Zdravlje: Izbjegavajte napore, ali šetnja godi.


BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Slijedi lijepa, ugodna sedmica uz osobu koju volite. Iskoristite maksimalno svaku priliku za uživanje. Uz malo mašte, ako ste slobodni, možete osvojiti koga želite.

Posao: Mnogo toga vam može izmaknuti iz ruku ako niste spremni na brze poslovne poteze. Bolja situacija slijedi krajem sedmice. Budite obzirniji prema kolegama.

Zdravlje: Osjećate se dobro, zdravi ste.


BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Počinje još jedan dug, sretan period. Vedri ste, puni optimizma, naprosto, oduševljavate mnoge osobe. Ako ste u braku ili dugoj vezi, posebno ste sretni.

Posao: Malo se primirite. Prognoza na planu finansija nije najbolja, pogotovo ako ste bili široke ruke prema sebi i najbližima. Srećom, to je i jedina, ali kratkotrajna, neugodnost.

Zdravlje: Sretni ste, zdravi, zadovoljni.


RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Ovo su mirni i opušteni dani uz voljenu osobu. Ako se još niste skrasili, upoznat ćete nekoga prema kome ćete osjećati nešto više od simpatije ili prijateljstva.

Posao: Iako ste se nadali drugačijem razvoju događaja, mala promjena nabolje popravit će situaciju. Slijedi razgovor s osobom koja nudi posao pun izazova i obaveza.

Zdravlje: Sve je više nego dobro.


LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Stabilnih ste emocija. Sretno ste zaljubljeni, ponosno pokazujete partnera i maštate o zajedničkoj, sretnoj budućnosti. Ako ste slobodni, nećete gubiti vrijeme.

Posao: Vaše i najsmjelije poslovne kombinacije mogu se lako ostvariti.  Pravilno procijeniti dobre prilike za zaradu, ali i za napredovanje u karijeri na duže staze.

Zdravlje: I zvijezde vam daruju dobro zdravlje.


DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Skladan odnos s voljenom osobom potrajat će dugo. Sigurni ste jedno uz drugo, opirete se svakoj promjeni. Ako ste slobodni, sreću potražite u krugu poznanika.

Posao: Imate dovoljno snage, otvara se mogućnost za uspjeh. Prihvatite i dodatni posao, imate izvanrednu priliku za zaradu. Uglavnom, ostvarit ćete većinu planova.

Zdravlje: Više se posvetite sebi.


VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Želite preuzeti inicijativu, što se partneru previše ne sviđa. Učinite sve da nadoknadite izgubljeno vrijeme. Osmijeh voljene osobe pokazat će da li ste uspjeli.

Posao: Svaki problem koji se postavi pred vas rješavate brzo i na zadovoljstvo svih. Napredovanje ćete osjetiti i na materijalnom planu, ali i većim ugledom kod kolega.

Zdravlje: Zdravi ste, sjajno izgledate.


ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Ljubavni žar i zaljubljenost sve više se pojačavaju. S novim elanom, povjerenjem, zaljubljeno gledate u partnera. Neodoljivo privlačite još nekoliko osoba.

Posao: Imate izuzetnu priliku za dobru zaradu. Svaki vaš potez donosi dobit. Sjajni ste, nenadmašni, pravi tip poslovnog pobjednika. Sebi ne dopuštate ni trenutak nepažnje.

Zdravlje: Opustite se, sve je odlično.


 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Nemirni ste, svaki trenutak koristite za avanturu ili flert. Ako ste u vezi, ne pretjerujte. Osoba koju volite ili simpatizirate pokazat će da uzvraća emocije na isti način.

Posao: Ozbiljno shvatate i prihvatate zadatke, a da i ne tražite nikakve povlastice. Pravo je vrijeme za ulaganje snage i znanja u posao, a vratit će vam se dvostruko.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.


 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Krećete ususret ljubavi. Vaša veza sve je čvršća, pa je i ljubavna sreća ponovo uz vas. Ispravljate greške, okrećete novu, ljepšu stranicu u svom ljubavnom životu.

Posao: Reorganizirajte se i energiju trošite samo na najnužnije poslove. Izbjegavajte naporne, dosadne i neinventivne kolege, sve one koji vam donose samo probleme.

Zdravlje: U sve ste boljoj kondiciji.


VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Okrećete situaciju u svoju korist, ali i vi partnera obasipate pažnjom. Ako ste slobodni, zaljubit ćete se toliko da poželite da ta veza potraje dugo, možda zauvijek.

Posao: S pravom očekujete samo najbolje za sebe. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Održavajte kontakte s važnim osobama, jer tako dolazite i do novih spoznaja.

Zdravlje: Jedite što više voća i povrća.


RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Koliko god da je vaša veza lijepa, jaka i stabilna, uvijek je može uzdrmati ljubomora. Pobijedite je, za oboje bit će sve ljepše. Ako ste slobodni, ne vraćajte se na staro.

Posao: Ne nailazite na prepreke, uspješno obavljate posao. Maksimalno se trudite, na trenutke i više nego što morate. Sve može rezultirati boljom zaradom ili novim poslom.

Zdravlje: Izuzetno dobra psiho-fizička forma.