Naš odabir Poznati

Ana Korać dala bogatstvo da liči na lutku: Za usne izdvojila 2.000 eura, nos smanjila čak tri puta

Ana Korać kaže da brojnim plastičnim operacijama pokušava da izgleda kao brec lutka!

Starleta je desetak puta išla pod nož i promijenila lični opis da bi ličila na svoju omiljenu igračku iz djetinjstva, s očima u obliku badema i punim usnama! Bivša učesnica “Zadruge” više definitivno ne liči na sebe, a mnogi je nazivaju “živom lutkom” zbog previše plastike.

– Često čujem da mi je uzor Kim Kardašijan i da želim da ličim na nju. To nije istina! Uvijek sam bila opsjednuta lutkama. Prije svega, brec lutkom! Sad ličim na nju, imam i usne kao ona – kaže Ana.

Da bi postigla ovaj efekt, starleta iz Ivanjice je često posjećivala plastičnog hirurga i iskeširala na desetine hiljada eura!

Ana se nedavno pohvalila usnama istim kao na lutkama, za koje je, navodno, dala čak 2.000 eura, jer je rješila da ih popuni vlastitim masnim tkivom.

– Ana je oduvijek željela da liči na lutku, opsjednuta je njima. Kad god bi otišla kod plastičnog hirurga, govorila bi da je to izgled koji mora da postigne! Smanjivala je nos sve dok nije bila zadovoljna njime, i to čak tri puta! Posljednji put je dobila prćast nosić na poznatoj privatnoj klinici u Istanbulu za 4.000 eura. Uradila je i “mačkaste oči”, odnosno podigla je uglove oka i obrva da bi imala zavodljiviji pogled. To zadovoljstvo ju je koštalo 2.000 eura. Uvećala je jagodične kosti i isturpijala kost brade, a za sve to je izdvojila još 4.000 eura. Naravno, zatezala je lice i sredila podočnjake – otkriva dobro obaviješten izvor.

– Da bi ličila na svjetski popularnu lutku, Korać je mijenjala i tijelo. Uvećala je grudi, stavila je i silikone u zadnjicu kako bi uljepšala pozadinu i za to izdvojila 8.500 eura. Priča se i da je tanak stručić, poput barbikinih, dobila uklanjanjem rebara, ali to nikada nije potvrdila – kaže sagovornik.