Astro Naš odabir

Rođeni u ova tri horoskopska znaka su najveći osvetnici nakon raskida

Raskid veze nikome nije prijatan, iako mnogi na kraju prihvate razlaz i nastavljaju dalje sa životom.

Sa druge strane postoje tri znaka zodijaka koji će, ako su emotivno povrijeđeni, učiniti sve kako bi se osvetili, prenosi Prva.rs.

Blizanci

Stara kineska poslovica kaže: sjedi na obalu reke i vidjećeš leš tvog neprijatelja kako prolazi. Upravo je to u glavi Blizanaca nakon raskida, koji će iščekivati dan da svog bivšeg partnera, sada neprijatelja, vide kako pati. Kod Blizanaca čak i kada niste krivi, krivi ste za sve pare.

Lav

Mrzi vas jer više niste poslušni i ne divite se njegovoj veličanstvenosti. Neće raditi ništa odmah jer osveta se služi hladna, ali će zato ostale svoje sluge unajmiti da vam zagorčaju život gdje god se pojavite. Čitava vojska poslušnika će se organizovati protiv vas. Bilo na poslu, na ulici, ma u svim sferama života u kojima su Lavovi uticajni.

Škorpija

Iako bi po astro pravilima bivši partner Škorpije trebalo da nesatne sa lica zemlje, u realnosti to baš ne ide tako. Napraviće najpodliji i najmisteriozniji plan da bivši partner zažali što se rodio. Nijedna kazna nikada neće biti dovoljna, ako pitate Škorpije.