Ljubav&Veze Naš odabir

Tajne koje muškarci nikada neće priznati ženi

Bez obzira da li sa partnerom imate iskren i otvoren odnos, koliko razgovarate o svemu – postoje stvari koje muškarci, prirodno, neće htjeti da priznaju i o koje vam neće prvi reći.

“Volim da gledamo druge žene”

Dobro, znamo i to. Činjenica je da muškarci vole da pogledaju zgodnu ženu i okrenu se za njom. To je urođena reakcija, potpuno van kontrole, i što je još važnije – sasvim je nebitna. Nemojte to uzimati k srcu. Svaki normalan muškarac ima potrebu da gleda druge žene, a sve dok je samo to u pitanju, zaista nemate zašto da brinete. Uostalom, i mi žene volimo da pogledamo zgodnog muškarca.

“Super je što izlaziš sa drugaricama”

Da, znaju muškarci da je OK kada njihova devojka izlazi sa prijateljicama, ali ne sviđa im se to u suštini. Vole oni da provode vrijeme sami – izađu sa muškim društvom, igraju igrice na kompjuteru. Ali, više bi voljeli da ste kod mame nego što ste sa prijateljicama u provodu. Ipak, mala odsutnost je dobra. Više ćete se voljeti.

“Primjećujem kada te drugi muškarci gledaju”

Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju i sve vide. To izaziva u muškarcima osjećanja između ponosa i ljubomore.