Naš odabir Poznati

Bajka bez princa: Udala se za sebe

Glumica Dženlin Rodrigez (30) udala se za sebe. Odlučila se na ovaj radikalni potez nakon nekoliko veza u kojima je trpjela nasilje.

Njeni roditelji nisu previše sretni zbog ove odluke, budući da potiče iz katoličke porodice u kojoj je brak između žene i muškarca osnova porodičnog života.

Glumica i producentkinja nije mogla biti vjenčana u skladu sa vjerskim uvjerenjima svoje porodice, pa je to učinila u sklopu nove koja propovijeda ljubav prema sebi.

Glumica je ranije ove godine birajući prsten, pronašla savršen i odlučila je da vjeri sebe. Konačno, glumica je učestvovala u ceremoniji u kojoj se obavezala da će voljeti sebe i da će propovijedati sologamiju.

Udala se za sebe

Udala se za sebe

FOTO: AGENCIJE


Udala se tačno u 15 i 33, jer ovaj broj je veoma moćan prema anđeoskoj numerologiji. Broj 333, označava čistu ljubav, a broj 111 prisutnost anđela.

Ovoj ceremoniji prisustvovalo je 20 ljudi, uključujući i njenu sestru. Međutim, njeni roditelji nisu prisustvovali ceremoniji, budući da to nije u skladu sa njihovom religijom.

Udala se za sebe, kako bi se podsjetila da je izvor ljubavi i da u sebi posjeduje sve što joj je potrebno da bi bila sretna.

Nada se da će uspjeti da otvori centar u kojem će to moći da učine i drugi ljudi, da postanu sebi partneri do kraja života, ali ih to ne sprečava i da se vjenčaju sa drugima.