LifeStyle

BH reper pokidao rep pjesmom “Kraljica Balkana”!

Reper Advin Hodžić “Adweenie” svoju karijeru počeo je davne 2003 godine. Rođen u Vlasenici svoj život nastavio je u Tuzli gdje se počinje baviti muzikom. Karijeru nastavlja u dalekoj Americi u gradu Hardford.

Svoj uspijeh kruniše sa novom pjesmom koja nosi naziv “Kraljica Balkana”. Numera je pravi rep, a beat vas jednostavno “radi”. Rep numera vas jednostavno vuče da je iznova slušate, a kako je tema povezana sa Balkanom, nema sumnje da će brzo pronaći put do srca svih ljudi sa naših prostora.

Numeru “Kraljica Balkana” je radio RimDa iz Sarajeva, dok je tekst pisao sam Advin. Za mix i Master je zadužen Đorđe Romandić – KC BLAZE.

BH reper najavljuje udvije nove pjesme koje će predstaviti sa spotovima. Jedna od njih nosi naziv “Diva”, koju je radio Rimda, dok duet sa Josipom iz Austrije nosi naziv “Priđi mi”. Muziku, mix i master za obe pjesme je radio KC Blaze.

Adweenie svojim radom polako uspijeva skrenuti pažnju na sebe, a publici se najviše dopada svjetski zvuk koji predstavlja, ali i to što je vjeran pravom repu i muzici bez autotjuna.

Njegov rad možete pratiti putem društvenih mreža:

https://www.instagram.com/adweeniemusic/

https://www.facebook.com/AdweenieMusic/

Pogledajte spot za pjesmu”Kraljica Balkana”