Moda Naš odabir

Pet proljetnih uzoraka koje ćemo nositi

Još se suočavamo sa zimom, ali to ne znači da ne gledamo jednim okom na nadolazeću sezonu. Samo prošle godine na pistama smo mogli zaviriti u ono što slijedi.

Od modernih ažuriranja preko omiljenih proljetnih uzoraka cvijeća i biljaka, do nostalgičnih pruga, koje podsjećaju na našu omiljenu poslasticu iz djetinjstva, ovi uzorci spremno će preuzeti naše feedove.

Voćne pruge

  

Ovosezonsko ponavljanje pruga osjeća se poput vala nostalgije. Smjele i svijetle linije svih duginih boja, naša omiljena guma iz djetinjstva koja podsjeća na voćne pruge. Poput Versacea, nekoliko drugih dizajnera, uključujući Stine Goya i Christophera Johna Rogersa, prihvatilo je ovaj trend. Svakako je odvažan, pa ćete ga poželjeti nositi s prigušenijom odjećom poput traperica ili crnih hlača.

 

Vodene boje

  

Proljeće je kao poziv sirene da prihvati mekšu stranu stvari, pa nije iznenađenje što se uzorci akvarela pojavljuju u gomilama. Dok su neki dizajneri na akvarelu imali ujednačenije uzorke poput Driesa Van Notena, drugi poput Acne Studiosa i Kenza koristili su ih u efektu potapajuće boje za stvaranje slučajnih nježnijih uzoraka. Dajte šansu ovom uzorku.

 

Karirano

  

Prošla godina bila je posvećena gingam uzorku, a ove godine dizajneri ponovo uvrštavaju sličan uzorak. Nije u pitanju klasično karirano, nego imamo priliku vidjeti na jednim hlačama dva uzorka. Ovo je nešto što će definitivno dominirati u modnom smislu tokom cijele godine, a ne samo ovog proljeća.

 

Cvjetni

 

Uvijek možete računati na cvjetni uzorak koji će se pojaviti u ovo doba godine, a za ovu sezonu putujemo u 80-e. Umjesto klasično romantičnih cvjetića, ovaj je uzorak dopadljiv i onim ženama koje ne vole pretjerano ženstvene uzorke.

 

Printovi zaslona

  

Printovi zaslona bili su prilično neočekivani kao uzorak koji bi mogao zavladati, ali kada su ga Fendi, Burberry i drugi uvrstili u svoje kolekcije, on je dobio na značaju. Pretežno se nalazi na prozirnim tkaninama koje treba ukombinirati s još odjevnih predmeta, ali ako se odlučite za print zaslona od glave do pete, nećete pogriješiti.