Naš odabir Poznati

Tajna mladolikog izgleda Rakel Velč

Mnogi momci se prisjećaju Rakel Velč (Raquel Welch) na vrhuncu glumačke karijere i koliko su uzdisali za njom dok su je gledali na malim ekranima.

Savršenih crta lica, lijepog velikog osmjeha, bujnih oblina pomno raspoređenih na tijelu oblika pješčanog sata kakav muškarci smatraju najseksepilnijim…

Pojedinci i danas pred očima imaju njenu ulogu u filmu iz 1966. godine ‘Mlion godina prije Krista’ u kojemu je bila odjevena u tek mali krzneni bikini.

Rakel i dan danas pršti neodoljivom ženstvenošću i energijom iako ima čak 80 godina. Izgleda daleko mlađe i zavodljivije od svojih vršnjakinja.

Rakel Velč

 


Kao prvo, ova dobitnica Zlatnog globusa smatra da za ljepotu nisu dovoljni isključivo estetski zahvati, već i redovno vježbanje te zdrava prehrana.

U svojoj knjizi ‘Beyond the Cleavage’ (Iza dekoltea) je napisala kako svaki dan vježba jogu sat i pol, a prehrana joj je bazirana na bezglutenskim namirnicama, voću, povrću…

– Svaki dan pojedem po tri voćke i organsko povrće. Iako jako volim palačinke, pizzu i kruh, to si ne mogu dopustiti – rekla je pa se osvrnula na njegu kože lica.

– Na lice stavljam masku od rajčice, malo meda i nekoliko kapi maslinovog ulja. To me pomladi za nekoliko godina. I u kupku stavim malo maslinovog ulja. Imam prekrasnu kožu, no ljudi mi to govore cijeli život, a kad posjedujete nešto posebno, želite se pobrinuti da to potraje – dodala je i otkrila kako je koristila “Frownies” flastere za uklanjanje bora. Osim toga, jako pazi da joj se koža ne isušuje, a sapune zaobilazi u velikom luku.