Astro Naš odabir

Ko je u emotivnoj krizi, a kome se smiješi ljubavna sreća

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Slijedi prava ekspanzija na emotivnom planu. Gotovo je izvjestan susret koji će vam, na pravi način, pokazati osjećanja. Ne možete pobjeći, čeka vas ljubav.

Posao: Nemojte forsirati velike poslovne aktivnosti. Ne ljutite se na sebe, ako se stvari ne odvijaju onako kako ste zamislili. Greška nije u vama, ali budite strpljiviji.

Zdravlje: Odmorite se, zaboravite brige.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ovo je sjajna sedmica za uživanje u ljubavi, kao i za bezazleni flert ili avanturu. Ako ste u sretnoj vezi, opušteni ste, još čvršće se vezujete za voljenu osobu.

Posao: Postoje sve povoljnosti za važne promjene. Ako ste nezadovoljni poslovno-finansijskom situacijom, nemojte sjediti besposleni. Imate priliku da riješite problem.

Zdravlje: Sve je više nego dobro.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: U vaš emotivni život dolazi sreća. Gotovo sve planete su na vašoj strani. Konačno ste smireni, znate šta želite i koga volite. Ako ste sami, to više nećete biti.

Posao: Imate sreće i na planu finansija. Mirno možete ući u dugoročnije, ozbiljnije, za vas važne projekte. Ipak, nemojte dopustiti da vas savjetuje bilo ko nepozvan.

Zdravlje: Dolazi nova, pozitivna energija.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas ljubavni zanos izbaci iz ravnoteže. Budite što strpljiviji u ophođenju s partnerom. Dopustite da se ljubav razvija prema sopstvenim “pravilima”.

Posao: Želite što prije i što efikasnije riješiti probleme. U početku, uživate u nalaženju pravih rješenja, ali kada osjetite da se stvari ne mijenjaju brzo, hvata vas panika?!

Zdravlje: Odlično, ali izađite na svjež zrak.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Mislite da, trenutno, ne možete riješiti ljubavne probleme. Barem ne na način koji vama najviše odgovara. Ne zamarajte se time, sve je bolje nego što zamišljate.

Posao: Ako ste nezadovoljni poslovnim rezultatima, pokušajte napraviti korak dalje. Učinite nešto značajno, pokušajte promijeniti situaciju, ponekad treba i riskirati.

Zdravlje: Otporniji ste nego što mislite.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Rado se prepuštate ljubavi i osobi koju volite. Ako ste sami, uživate u novim poznanstvima. Ipak, nemojte se suviše oduševljavati, jer nisu svi potpuno iskreni.

Posao: Ne potcjenjujte sebe i svoje sposobnosti. Važne poslove nemojte prepustiti drugima, potpuno odbacite  strah od neuspjeha. Dajte od sebe više nego do sada.

Zdravlje: Dobro se osjećate i odlično izgledate.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Prihvatite trenutnu ljubavnu krizu s optimizmom i pozitivnijim raspoloženjem. Krajem sedmice otvara vam se put ka pravom rješenju i smirenje uz voljenu osobu.

Posao: Poslovne obaveze nose veliku dozu odgovornosti, ali i neizvjesnost. Na svu sreću, imate dovoljno energije, koncentracije, ideja i entuzijazma za sve što vas očekuje.

Zdravlje: Što više boravite na čistom zraku.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Nemojte biti nestrpljivi i lakomisleno prilaziti ljubavi. Zaboravite na igru emocijama ili živcima. Napravite preduvjete za pravo uživanje s osobom koju volite.

Posao: Nećete pogriješiti ni ako ovu sedmicu proglasite “udarničkom”. Naime, naglašeni su preciznost i uspjeh u poslovnim kontaktima. Prodorni ste, ambiciozni, uspješni.

Zdravlje: Puni ste optimizma i snage.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Pred vama su ugodni događaji, slatka iznenađenja. Odavno želite ljubavno osvježenje, ali koliko ste spremni i za ustupke voljenoj osobi, veliko je pitanje.

Posao: Ozbiljnije se prihvatite posla. Tim prije, što ste pomalo rastreseni ili patite od manjka entuzijazma. Vaše ambicije su velike, ali i neadekvatne  trenutnoj situaciji.

Zdravlje: Energija je na zavidnom nivou.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Prilično ste rastrzani između prošlosti i budućnosti. Uvučeni ste u vrtlog teško shvatljivih emocija i osjećanja. Ipak, dobro znate svoja prava osjećanja i ko vas voli.

Posao: Konstruktivni ste, dobro organizirani i precizni, pa većinu obaveza obavljate na vrijeme i bez teškoća. Pripremite se i na manje prepreke, na koje ne možete utjecati.

Zdravlje: Budite brižniji prema sebi.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Posebno je vikend rezerviran za uživanje. Osjećate veliki zanos kada ste u zagrljaju osobe koju volite. Znate da vaši strahovi pripadaju prošlosti, suvišni su.

Posao: Moguće je da se suočite s obavezama koje ste zapostavljali u proteklom periodu. Prihvatite se posla, dovršite što ste počeli. Potom, slijedi veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: Dobro nahranite i kožu.

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Iznenađuje vas snaga sopstvenih emocija. Sve skupa vas tjera da se pokrenete i unesete pozitivne promjene u ljubavni život. Ne vraćajte se na staro, krenite naprijed…

Posao: Za posao vam, trenutno, nedostaju upornost, organiziranost i dobra volja. Moguće je da zanemarite rokove i dogovore. Na vašu sreću, kolege imaju razumijevanja.

Zdravlje: Blistate od pozitivne energije.