Naš odabir Poznati

Sharon Stone: Doktor mi je ugradio veće silikone nego što sam htjela

Zvijezda filma “Osnovni instinkt” (63) u svojim memoarima “Ljepota življenja dva puta” objasnila je da je bila na operaciji rekonstrukcije dojke radi popravljanja grudi nakon što su joj doktori 2001. morali ukloniti benigne tumore koji su ogromni.

No kad se Stone probudila iz rekonstruktivne operacije, otkrila je da joj je hirurg ugradio velike silikone, koje on nije žljla.
– Kada me previjao otkrio mi je da imam veće grudi nego inače, a kada sam ga pitala zašto je to uradio, kazao je da ova veličina grudi ide bolje uz moje kukove. Promijenio mi je tijelo bez mog znanja i pristanka – napisala je u memoarima, ali nije otkrivala šta je uradila s grudima.

Stone također u svojim memoarima od 30. marta piše o moždanom udaru i cerebralnom krvarenju koje je doživjela 2001. godine u 43. godini. Stone je rekla da je ležala u bolničkom krevetu kao što joj je doktor rekao da je blizu smrti. Stone se oporavila i napravila dvogodišnju pauzu u glumi dok je obnavljala svoje zdravlje , no u intervjuu za Variety 2019. godine rekao je da je moždani udar zaustavio njenu karijeru.