Naš odabir Poznati

GINEKOLOG SLAVNE GLUMICE OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Merilin Monro ima kćerku

Slavna glumica Merilin Monro bila je jedna od najpoželjnijih žena na svijetu, a njen ljubavni život privlačio je dosta pažnje.

Naročiti skandal dogodio se kada je uplovila u romansu sa oženjenim Džonom Kenedijem, a o njihovoj aferi ni danas ne prestaje da se priča.

Tako je prije više godina ginekolog ove dive otkrio da je ona nakon dva pobačaja 1962. godine rodila kćerku.

To ide u prilog tvrdnjama Gledis Bejker Moris da je ona kćerka, a ne dalji potomak Merilin Monro.

Naime, Gledis je pokrenula sudski postupak nakon što joj je majka Meredit Bejker, inače Merilinkina dalja rodica, na samrti 2014. godine rekla kako je usvojena i da je ona zapravo plod zabranjene ljubavi između glumice i Kenedija.

– Rekla mi je da se Merilin plašila da će braća Kenedi ubiti i nju i dijete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje – otkrila je Gledis, a prenijeli su strani mediji.

Kada je pronašla dokumenta koja svjedoče o tome da je zaista usvojena, Gledis je privela kraju dokazivanje rodbinskih odnosa sa ovim parom, a ukoliko DNK pokaže da je zaista njihova kćerka, procjenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara.

Naime, na toliko se trenutno procjenjuje bogatstvo čuvene glumice, a ono se godišnje uvećava za nevjerovatnih pet miliona, prenijeli su mediji.

Izvor: express.ba