Moda Naš odabir

Ovi modeli KAPUTA su hit sezone

Kaput diktira jesenji i zimski stajling

Nijedan modni komad ne oblikuje jesenji i zimski stajling kao kaput. Bilo da se radi o elegantnom, sportskom ili minimalističkom modelu, trendovi kaputa za sezonu pred nama uključuju stilove za svačiji ukus, ali i džep

Temperature su polako ali sigurno počele da se spuštaju, pa je krajnje vreme da krenete u potragu za pravim kaputom za kasnu jesen i zimu, za modelom koji će vas grejati, ali i ulepšati svaki stajling tokom narednih meseci.

Vrlo trendi prošiveni kaputi, modeli s kaišem u struku, kaputi oštrih krojeva izrađeni od veštačke kože – izbor je zaista veliki, a ovo je šest najvažnijih trendova sezone za koje nije nužno izdvojiti veliku svotu novca, a sjajan izgled je zagarantovan

Prošiveni kaputi

Klasični prošiveni kaputi u dugim verzijama ove sezone zavladali su modnim pistama, a sada su se prelili i na ulice. Ovi modeli dokazuju kako trendi model kaputa i te kako može istovremeno biti jako topao, ali i elegantan.

Kaputi s kaišem u struku

Klasika koja čak i ne mora izgledati klasično. Ovaj model vrlo lako je nosiv uz sportski stajling i patike, ali i elegantnu dnevnu kombinaciju. Kaputi ovog kroja zaista su bezvremenskog stila, a ove sezone zaista ne možete pogrešiti s ovim must have modelom, a favoriti modnih profesionalaca su modeli u bež i smeđoj boji, ali i boji kamilje dlake.

Kaputi u jarkim bojama

Kaputi u jarkim, šarenim bojama obeležiće hladnu sezonu pred nama. Deluju poput doze dobrog raspoloženja i odmah vraćaju osmeh na lice. Nesumnjivo podižu svaku kombinaciju i s ovim modelima ne možete proći nezapaženo.

Kaputi kockastog kroja

Ove sezone kaputi kockastog kroja koji vešto ističu, ne napadno već vrlo stilski doterano, deluju vrlo elegantno. Ako ste sumnjičavi oko kockastog kroja, ne brinite: bit ćete pošteđeni siluete osamdesetih. Svakako, ovaj kroj vizuelno izdužuju gornji deo tela i daje vrlo šik dodir, savršen i za kancelarijski stajling.

Kaputi od veštačke kože

Jedan od najvažnijih trendova 2021. godine kada je reč o kaputima definitivno su modeli od veštačke kože. Bilo u crnoj, smeđoj boji ili čak šaren – kaputi od veštačke kože ove sezone odlično se slažu sa svakim stilom i stajlingom koliko god jednostavan bio i pretvara ga u privlačan outfit.