Moda Naš odabir

Reci mi kakve košulje nosiš i reći ću ti ko si

Kažu da odelo ne čini čoveka, ali ga često odaje. Stil oblačenja, kao i nijanse koje najčešće nosimo mogu mnogo toga da otkriju o našoj ličnosti.

Mi ćemo se u nastavku teksta baviti košuljama, za koje mnogi smatraju da se nose isključivo u formalnim prilikama, kao što je na primer razgovor za posao. Međutim, mlađa generacija košulje nosi i u ležarnijim prilikama, a Zadovoljna.rs otkriva šta materijal i model košulje otkriva o nama.

ipiccy_image (1).jpg

Svilena košulja

Ukoliko je zakopčana do grla i upotpunjena pantalonama visokog struka, poruka koju šaljete je ozbiljnost i elegancija. Kada je gornje dugme otkopčano, glasate za senzualnost, posebno ukoliko se iskombinuje sa čipkastim vešom, džinsom i čizmicama do članka.

Teksas košulja

Naravno, teksas košulja predstavlja suprotnost svilenoj, pa je odličan izbor za druženje sa prijateljima. Ona je šik, a istovremeno i dovoljna da privuče pažnju. Često je nepravedno zapostavljena, te razmišljajte u ovom pravcu.

Lanena košulja

Idealna za bezbrižno leto, ali i inače u kancelariji uz sako od istog materijala. Ovaj materijal poručuje da držite do sebe i igrate na sigurno. Kako je trenutno jesen, belu varijantu je dobro zameniti nekom tamnijom. Zamislite spoj čokoladne košulje, farmerki i mokasina…

70953789_102612634532404_1896226992387494745_n.jpg

Klasična košulja

Bela, plava ili prugasta košulja, svejedno je, jer je ideja da volite sigurnost i zonu komfora. Reč je o odabiru sa kojim nema greške jer se pažnja usmerava na druge aspekte pojave. Naravno, postoje i osobe koje vole drastičnije kombinacije – dezene, boje ili dodatak nakita, što je uvek pohvalno.

Foto: Instagram //Zadovoljna.rs