Astro Naš odabir

Kako zavesti muškarca prema njegovom horoskopskom znaku

Astrolog Vukašin Stošić za Nova.rs otkriva kako da zavedete muškarca u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka.

Ovan Ovnovi vole jake žene – smele, nezavisne, samostalne, ali nikako napadne. Groze se žena koje im dišu za vratom. MuškaracOvan voli da preuzme inicijativu. Privlači ga žena koja mu ce se čini “nedodirljivom”.

couple-498484_1920.jpg

 

Bik Naglasite ženstvenost, senzualnost. Bik voli ljupke žene koje znaju kako da naprave opuštenu atmosferu. Obožavaju restorane, te je ovo idealno mesto za sastanak. Uz vino i dobru večeru, kod njega sve ide lakše.

Blizanci Njih ćete definitivno osvojiti pričom, šarmom, šalama. Istaknite mu svoje hobije i talente. On obožava žene koje otvoreno flertuju i igraju se rečima. Uzbuđuju ga žene koju mu mentalno pariraju.

Rak Njega će oboriti s nogu vaša ženstvenost, senzualnost, ljupkost, nežnost. Ne voli preterana zanovetanje. Voli žene koje vole decu, kuvanje.

Lav Ovde je bitan stav, držanje, samopouzdanje. Voli kad mu kažu da dobro izgleda, prija mu laskanje.

f09fe0a80fce8e32a471e4e2ec75d8e682f4f029.jpg

 

Devica Njega uzbuđuju misli, analiza, intelektualo pariranje. To je njegova erogena zona. Voli poslovne žene i priču o knjigama.

Vaga Važni su mu elegancija, gracioznost i maniri, lepršava kosa, damsko držanje. Ponašajte se kao da ste na takmičenju za mis univerzuma. Ne glumite pred njim, jer je ovaj “Don Žuan” vec dobio Oskara! Pričajte o umetnosti, muzici, političkim i društvenim dešavanjina. I zapamtite, ne psujte! Ne voli ljude koji su prosti.

Škorpija Pokažite mu koliko ste dominantni. Ovaj muškarac voli moćne žene koje mu neće otkriti svoje slabosti. Sasecite ga pogledom direktno u oči. Strelac Pokažite avanturistički duh, inteligenciju, širinu u razmišljanju. Pričajte mu o tome gde ste poslednji put putovali i kako ste se nezaboravno i ludo proveli.

Strelac voli i žene koje se smeju. Nemojte mu već sutra slati poruku sa utiscima i očekivanjima. Ovaj muškarac je u duši dete koje se plaši brzog vezivanja i bilo kakvog iznenadnog pritiska.

couple-731890_1920.jpg

 

Jarac Ponašajte se dostojanstveno, ponosno, markantno. On ceni odmerenost i strpljenje. Sa njim nema žurbe. Pričajte mu o svojim idejama, poslovnim ciljevima i ambicijama. Kod njega sve ide planski.

Vodolija Budite opušteni, ležerni i luckasti. Ovaj muškarac se grozi pritiska. Obožava da mu neko mentalno parira i postavi se sa njim prijateljski. Voli vedre, ekscentrične i upadljive žene koje se izdvajaju u masi. Nikako one koje liče jedna na drugu.

Ribe Voli tajanstvene, mistične, nežne i zavodljive žene koje mu ne odgovaraju direktno na pitanja. Njega iskrenost isključuje, a nedorečenost uzbuđuje. Pričajte sa njim o muzici, umetnosti i svojim fantazijama. Ovo je muškarac koji obožava da mašta. Pustite ga da malo mašta i o vama.

Foto: Pixabay