Moda Naš odabir

Trendovi iz 2021. koje što pre želimo da zaboravimo

U poslednjih 12 meseci, modna industrija se okrenula naglavačke i nazad. Uz mnoštvo odličnih novih trendova koji su se pojavili, zapamtićemo i neke koje smo jedva čekali da ostavimo iza nas. Kojim trendovima je istekao rok trajanja?
Budžaste ‘tatine’ patikeDa li su te patike zaista i dalje trend? Ostavite džinovske patike iz ranih 90-ih tamo gde im je mesto. Možda jesu udobne, ali vreme je da ih zaboravimo.

people-g062f51a73_1920.jpg

Mikro torbice

Minijaturne dimenzije torbica zaludele su trendseterke još pre nekoliko godina. Viđali smo poznate žene kako ih nose, a ako se pitate šta u njih stane, odgovor je jednostavan – ništa. Tako da ženama koje ceo život nose u torbi ovaj trend nikako nije išao u korist. Međutim, treba naglasiti da ove torbice i nisu osmišljene kao zamena za torbe normalnih veličina, nego su više efektan modni dodatak.

PVC obuća

Kod ovog trenda nema sredine, ili ga obožavate ili ne podnosite. Mnogi tvrde da je za njega najzaslužnija Kim Kardašijan koja je među prvima počela da nosi plastične providne cipele. Stigao je naravno i kod nas i mnoge zvezde su ih kombinovale uz svoje autfite, međutim vreme je da ih se otarasimo, prenosi Zadovoljna.rs.

Kratki korseti

Korseti i maske jednostavno ne idu zajedno. Izvinite, dovoljna nam je samo jedna stvar koja stoji na putu našeg disanja. Ovaj trend svakako nije bio prijatan, i drago nam je što napokon nestaje.

UGG čizme

UGG čizme su bile obavezan komad 2000-ih. Ali posle dve decenije, vreme je da se pozdravite sa svojim voljenim postavljenim čizmama.

hanger-g309b1f5f1_1920.jpg

Veliki lanci

Naravno, s vremena na vreme volimo da se upustimo u novu modnu teritoriju i isprobamo trendove. Negde bi ipak trebalo da postoji granica. Glomazni zlatni lanci na obući, tašnama, garderobi su nešto što smo gledali previše i predugo.

Poslovni prsluk

Prsluci su se nekako vratili 2020. godine. Bila je to „stara škola“ i sjajno dok je trajalo, ali vreme je da se oprostimo. Ovaj elegantni izgled je već zastareo. Od sada su prsluci rezervisani za smokinge.

Skranči gumice za kosu

Kada se nose na zglobu, ove vezice za kosu uništavaju svaki autfit, verujte nam na reč.

Foto: Pixabay /Zadovoljna.rs