Astro Naš odabir

Prvi mlad Mesec 2022. uzburkaće živote tri znaka Zodijaka

Prvi mlad Mesec u 2022. godini biće u znaku Jarca i donosi pozitivne vibracije, posebno na polju finansija i posla. Ovaj period astrolozi video kao idealan period za ostvarivanje planova, jer ova lunarna faza podstiče napredak, razvoj i ostvarivanje davnih snova.

clock-g35f2b92cc_1920.jpg

Mlad Mesec simbolizuje nov početak i pozitivne promene i idealna je prilika za krenuti u ostvarivanje novogodišnjih planova, prenosi Zadovoljna.rs. Rođeni u znaku Ovna, Raka i Vage biće posebno motivisani od predstojećeg 2. januara i sreća će im biti naročito naklonjena.

Ovan

Vatrene Ovnove predstojeći mlad Mesec će ‘spustiti na zemlju’ i pružiti im savršene uslove da procvetaju. Na poslovnom planu očekuje ih velika frka, ali njihova kretivnost omogućiće im da uspešno ispune svoje ciljeve. Drugi će umeti da prepoznaju njihov trud, a oni na višim pozicijama postaće svesni njihovog napretka. Ovnove čeka neki jnov početak, a životni pravac kojim su krenuli postaće im jasniji.

alphabet-g293f76e66_1920.jpg

Rak

Pred Rakovima je luda zabava, pošto ih tokom predstojećeg mladog Meseca očekuje turbulentan društveni život, nova poznanstva i zanimljivi kontakti. Profesionalni odnosi su nešto na šta bi Rakovi trebalo da se fokusiraju, s obzirom da period pred nama donosi velike promene u njihovom životu. Mlad Mesec uticaće na njihovu 7. kuću odnosa, pa će Rakovi privlačiti nove veze, ili postojeće podići na znatno viši nivo.

horoscope-g6f852ced0_1920.jpg

Vaga

Mlad Mesec od 2. januara uticaće na njihovu 4. kuću porodice i doma i podstaći ih da preurede svoje utočište. Na taj način, predstojeća lunacija Vage vraća se njihovim korenima. Vage u periodu pred nama mogu da očekuju velike promene u ličnom životu, kao što su radikalno renoviranje doma, ili čak i preseljenje. Njihov osećaj bliskosti u porodici biće izuzetno izražen tokom predstojećeg perioda.

Foto: Pixabay /Zadovoljna. rs