Astro Naš odabir

Brojevi otkrivaju: Šta nam donosi nova 2022. godina i kakvu simboliku krije

Donosimo vam numerološku analizu 2022. godine!

Godina 2022. kao broj sadrži tri dvojke, to je ono sto je svima uočljivo.

Svi mnogo očekujemo od ove godine, jer negde je lepa sama po sebi kada pišemo ove brojeve 2022. Ovo je vrlo zanimljivo nama numerolozima .

ornaments-g5e241e66a_1920.jpg

2022 = u numerologiji ima posebnu simboliku. Godina je sama po sebi simbolična i specifična. Samim tim što ima u nizu 3x broj 2. Broj 2 kroz numerologiju označava ravnotežu i prilagodljivost, veru i saradnju, diplomatiju i duhovnost kao i par. Broj takođe predstavlja ljubav, porodicu i partnerstvo.

Ali, imamo i 0 (nulu). Kada vidite broj 0, to znači nultu tačku, ono odakle sve počinje i gde se sve završava. Nula ima moć da pojačava energije, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim. Biće ovo jedna uzbudljiva i lepa godina.

Ukratko o broju 2 i o nuli

new-years-day-g3a51c90e3_1920.jpgNa samom početku kao što vidite zaista se radi o lepim brojevima. Lično kada tumačim ovu godinu, zbir svih ovih dvojki je broj 6. Od ove godine očekujte ljubav, ozdravljenje i inovacije. Svi vi koji želite brak i porodicu, opustite se i usmerite se ka tome.

Već od januara možete očekivati da vam polje ljubavi krene. Ukoliko ste sami, velika je šansa da vam se i vrate stare ljubavi. Pa čak i one davno prežaljene ili zaboravljene. Zašto ne? Vreme je da se volite i ove godine sudbina upravlja sa vama. A vi koji ste dugo zajedno, uplovićete u bračnu luku. Za očekivati je da poraste natalitet.

Godina koju mogu nazvati i godinom ozdravljenja. Ova godina treba da donese nove lekove, nove sirupe i slično u oblasti medicine, a korona je lagano na izmaku. I od maja 2022. očekujem da ćemo živeti punim plućima.

sparkling-wine-g7440bf06c_1920.jpg

Moguće da će većina novih firmi i onih koje su se aktivirale poslednjih par godina sve više usmeriti na online rad. Godina koja treba da da svakako bolji i lepši život. Biće i finansijska situacija stabilnija. Neke nove firme / poslovi bi mogli da ožive na ovim prostorima.

2022. je Anđeoska godina.

Svim čitaocima portala želim zdravu, ljubavnu i nasmejanu novu godinu.

Vaš numerolog Gordana Dragišić

Foto: pixabay