Astro Naš odabir

Ova dva horoskopska znaka su MAJSTORI PRELJUBE

Najpopularniji britanski sajt za onlajn dejting, IllicitEncounters, analizirao je podatke svojih oženjenih članova i otkrio koji horoskopski znak najviše voli da “švrlja”. Ispostavilo se da svoje partnere najčešće varaju Vage, a 16 odsto svih oženjenih članova (i članica), koji na tom sajtu traže malo akcije sa strane, rođeno je upravo u ovom horoskopskom znaku, prenosi Zadovoljna.rs.

whisper-g27e819515_1280.jpg

Doduše, Vagama su za petama Blizanci sa 14 odsto, dok Škorpija ispada najverniji znak Zodijaka. Ženske Vage u ovoj studiji su svoju potrebu za vanbračnim vezama objašnjavale „potrebom za više seksa“ i „traganjem za raznolikosti“, dok se Blizanci, čini se, boje vezivanja. Za razliku od njih Škorpije su se pokazale „strastvenim i istrajnim“, a varaju jako retko i to kad misle da veza nema budućnosti.

couple-g994a86320_1920.jpg

Vaga

Nije ni čudo što su Vage najnevernije jer su vazdušni znakovi jako zaljubljivi i povezuju se sa više ljudi. Ako je Vaga udata za nekoga ko nije uvek dostupan da bude s njom, sasvim je prirodno da će na drugom mestu potražiti potvrdu, pažnju i društvo.

couple-g8f23eec17_1920.jpg

 

Blizanci

Oni vole avanturu i brzo im sve dosadi, što znači da je manje verovatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Fleksibilni su i otvorenog uma, a često im je teško da budu odani jednom partneru, čak i ako su zaljubljeni. Poznati su po tome što u sebi imaju dve, često kontradiktorne ličnosti i mada vole druženje, predanost ih užasava.

man-g1e39359b3_1920.jpg

Foto: Pixabay / Zadovoljna.rs