Moda Naš odabir

Koristan trik sa “nevidljivim” čarapama koji ćete koristiti ovog proleća

Na Instagramu, TikToku ili Pinterestu često možemo naći najkorisnije i najjednostavnije savete i trikove koje možemo primeniti u svakodnevnom životu, a posebno su nam dragi oni koji spasavaju svaku odevnu kombinaciju! Čarape su uvek neizbežan modni dodatak, pa ne postoji žena koja ih ne nosi: uz suknju, haljinu ili pantalone!

S druge strane, postoje ljubitelji čarapa koji ih smatraju pravim aksesoarom, a i oni koji bi ih najradije sakrili.

Kom god taboru da pripadate, sigurno je da bez njih, jednostavno, ne možete. Ove zime su najpopularnije bile zanimljive najlonke sa flisom, koje spolja izgledaju kao najobičnije najlon čarape, ali sa unutrašnjim slojem mekanog flisa koji fenomenalno greje! One su garantovale komfor i toplotu i u najhladnijim danima, ali kako nam se približava proleće, pravo je vreme da razmišljamo o tanjoj garderobi, ali i obući koja ne pripada zimi, već o cipelicama, baletankama, mokasinama…

shoes-gfb8317ca3_1280.jpg

Zapravo, ako volite ovu prolećnu obuću, morate znati jedan jednostavan trik sa čarapicama koji će svakoj ženi dobro poslužiti. Naime, nekada, i to često kada žurimo, ne možemo da nađemo čarape koje su nam potrebne… Sada možete isprobati da od bilo koje čarape za par sekundi dobijete čarapicu koja ostaje potpuno nevidljiva u vašim baletankama ili mokasinama.

https://www.instagram.com/p/CaImB6aPejo/

Foto: Pixabay