Astro Naš odabir

OVI ZNAKOVI su uvek spremni da OPROSTE PREVARU

Zvezde kažu da postoje  znakovi horoskopa koji su skloniji od svih drugih opraštanju prevare. Neki to čine zbog sebe i svojih strahova od samoće, a drugi, pak, zato što neverstvo smatraju „trenutnom slabošću“ partnera zbog koje ne bi trebalo ljubav bacati „niz vodu“.

Kako astrolozi tvrde, postoje četiri znaka Zodijaka koja lakše od drugih praštaju prevaru, piše Luftika.

lying-ga5df51cb1_1280.jpg

Bik

Bikovi su po prirodi odani i lojalni i to isto traže i cene kod partnera. Oni spadaju u ljude koji bezrezervno veruju svojim partnerima, naročito ako su u dugoj i stabilnoj vezi. Teško im je da uoče nedostatke „druge strane“, a posebo da poveruju da su prevareni, piše Telegraf. Ali ako se to kojim slučajem desi, oni će nevesrtvo opravdati „trenutkom slabosti“ i oprostiti voljenoj osobi i ostati s njom. Međutim, neće joj to zaboraviti i dugo će joj zamerati.

love-g21eae7f0e_1280.png

 

Rak

Rakovi praštaju prevaru iz straha da ostanu sami i da budu ostavljeni. Kada sruše zidove kojima su opasani, braneći se od povređivanja i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa partnerom, učinili bi sve za njih. Ako njihov partner vara, oni bi mu oprostili samo kako bi izbegli slomljeno srce i rastanak.

Škorpija

I pred toga što spadaju u veoma starstven znak ali i u onaj znak koji je i sam sklon prevari, Škorpije vole da imaju kontrolu u vezi. Ukoliko se ipak desi neverstvo kada je njihov partner u pitanju, oprostiće prevaru, ali zbog toga da bi oni profitirali. Osećaj dominacije koji će im dati oproštaj je ono što Škorpija zapravo hoće i voli. Uživaće kada je partner zamoli za milost, jer je to dovodi u poziciju u kojoj bi partner učinio sve da ugodi Škorpiji.

kiss-mark-gf24da1aa8_1280.jpg

 

Ribe

Ribe opraštaju, ali ne zato što to istinski žele. Kao i u mnogim drugim odnosima, one ni u odnosu sa partnerom nisu do kraja iskrene. Ribe bi najverovatnije želele da odu, ali ostaju kako bi zadržale svoju fasadu u društvu.

Foto: pixabay