Astro Naš odabir

Astro parovi koji moraju da se spoje BAR JEDNOM U ŽIVOTU

Nije uvek lako znati da li bismo sa nekim zaista bili dobar par ili ne. On ti deluje seksi i harizmatično, ali sve je nekako neprijatno jer kao da je nezainteresovan. U takvim situacijama dobro dođu astro smernice jer pojedini parovi u horoskopu, sudeći prema zvezdama, jesu jedno za drugo, ali toga nisu svesni jer deluje da su sasvim različiti.

couple-gac42fa662_1920.jpg

Ribe i Strelac Za ovaj par na prvu loptu kažu da je nespojiv i da nema velike šanse za uspeh u ljubavi. Ribe su jako osetljive, dok Strelca najviše zanimaju sloboda, putovanja i avanture. Ipak, imaju nešto zajedničko – ljubav prema bližnjima. I jedno i drugo su veoma osećajni i mnogo cene ljubav. Takođe, Ribe i Strelac se dobro dopunjuju i podstiču kreativnost jedno kod drugog.

couple-gb0cf5e663_1920.jpg

Bik i Jarac Ova dva znaka su svojeglava i sasvim su u suprotnosti jedan drugom. Ali suprotnosti se privlače. I Bik i Jarac su veoma ambiciozni i tome se dive međusobno. Bikovi sanjaju velike snove, dok su Jarčevi više praktični i realistični. Zajedno prave dobar balans. Ne bi bilo iznenađenje da se potajno jako dopadaju jedno drugom.

people-gf89b03ac1_1920.jpg

Ovan i Vodolija Ova dva znaka su potpune suprotnosti. Ovnovi imaju žestoku i ponekad preku narav, dok se Vodolije povlače u svoj introvertni ugao. Ali i jedno i drugo više vole da rizikuju nego da biraju uobičajen svakodnevni život koji ume da odvede u dosadu i ništavilo. Kad su zajedno, prosto sijaju, zrače moćnom energijom, prenosi Zadovoljna.rs.

par-gaf098a2f3_1920.jpg

Blizanci i Rak Ovo je još jedan neočekivan par.Blizanci i Rak će verovatno biti odličan spoj jer oboje cene prijateljstvo i ljubav na potpuno drugačijem nivou. Rak može da nauči Blizance da budu strpljivi i na zemlji, dok Blizanci s lakoćom navode Raka da bude društven i otvoren. Potajno se dive jedno drugom i vole se više nego što deluje na prvi pogled.

Foto: PixabayZadovoljna.rs