Ljubav&Veze Naš odabir

TEST: Izaberite najsrećniji par i saznaćete mnogo toga o sebi

Pogledajte sliku i odgovorite na pitanje, ali odmah i bez razmišljanja – koji par vam deluje najsrećnije?
test.pngNemojte mnogo da razmišljate jer ovaj test ima efekta samo ako date odgovor koji vam odmah padne na pamet, a upravo taj odgovor otkriva kakav je vaš karakter i šta vam treba za pravu sreću.

Verujte, odgovor govori mnogo o vama!

board-ge533fa0c6_1920.jpg A evo i rešenja:

Ukoliko ste izabrali sliku broj jedan živite život po pravilima.

Vi verujete svom snagom u pravila – da su ona tu da bi se poštovala. Ne volite da razmišljate van okvira iako to često ne priznajete. Ipak, da biste u životu mogli da budete zaista srećni, trebalo bi ponekad malo da se opustite, da zaboravite i na pravila i na mišljenje drugih i da samo radite ono što vam se radi. Osećaj može da bude divan.

1649931636-01-par-copy.jpg

Ako je slika broj dva vaš izbor, znači da vidite sreću u malim stvarima.

Ovaj izraz se obično koristi kad želite nekome da fino kažete kako nije naročito ambiciozan. A upravo to lako može da se desi vama. U svakom slučaju, iako život zaista nema smisla ako ne umete da uživate u sitnicama, vrlo je vežno da ne zaboravite da u životu postoje i veće stvari ka kojima treba stremiti.

1649931635-02-par-copy.jpg

Slika broj tri govori da ste večiti optimista. 

Mnogi neretko za sebe ili za druge oko sebe umeju da kažu da su večiti optimisti, to je zapravo po pravilu mala grupa ljudi. Ipak ovom svetu je bez sumnje potebno više ljudi koji umeju da vide nešto dobro u svakoj situaciji. Treba voditi računa jer baš ta divna osobina može često da vas košta te nekad nije loše uvideti i one manje lepe stvari, predostrožnosti radi.

1649931632-03-par-copy.jpg

Ukoliko ste odabrali sliku pod brojem četiri znači da na sutra ne mislite.

Uživate u svakom trenutku i živite svaki dan kao da vam je poslednji. Spremni da svašta uradite za provod, s tim što umete da se provedete bukvalno bilo gde. U stanju ste da ostavite poslednji dinar u kafani uz muziku iako znate da posle toga danima nećete imati novca ni za šta. Ali neće vam biti žao. Uživajte, samo vodite računa da ne preterate!

1649931638-04-par-copy.jpg

Peta slika govori da ste materijalista.

Reč “materijalista“ neretko ima negativnu konotaciju, ali to u vašem slučaju ne mora da bude. Vi ste samo jako objektivni, stojite čvrsto na zemlji i svesni ste da je za sreću ipak potreban i novac. U tome nema ništa loše. Jako ste ambiciozni, sposobni i uporni, pa kad imate neki cilj bolje da vam niko ne staje na put. Ne zaboravite samo da u čitavoj gunguli nekad i zastanete i primetite kakvu lepotu nose i neke besplatne stvarčice koje nam je priroda dala.

1649931631-05-par-copy.jpg

Izabrali ste poslednju? E, to znači da je vama sloboda na prvom mestu!

Najvažnija stvar na svetu vam je vaša sloboda i to je verovatno jedina stvar koju nikad ne biste žrtvovali. Volite da putujete, da upoznajete nove ljude, da se dobro provodite, ali nemate naviku da više puta idete na isto mesto. Život je za vas jedna velika avantura, a sreća – sloboda. Jedini problem je u tome što vas upravo to često sprečava da nađete adekvatnog partnera, jer se često osećate kao da vas sve guši, prenosi Zadovoljna.rs.

1649931629-06-par-copy.jpg

Foto: Pixabay Zadovoljna.rs